VIDEO: Cum arată bătălia cu unul dintre boșii din Atomic Heart

Autor: Cosmin Aionita | 10.11.2022
VIDEO: Cum arată bătălia cu unul dintre boșii din Atomic Heart

Studioul Mundfish a publicat un nou clip extins de gameplay din Atomic Heart, prezentând astfel bătălia împotriva unuia dintre boșii pe care jucătorii îi vor putea întâlni pe parcursul jocului. Întreaga confruntare poate fi admirată în secvențele de mai jos. De asemenea, în galeria atașată găsiți câteva imagini noi din jocul ce va fi publicat de Focus Entertainment.

Atomic Heart este descris drept un action RPG, ce combină aventura și secvențele de first person shooter cu o poveste ce se desfășoară într-un univers paralel, în perioada de apogeu a Uniunii Sovietice, unde jucătorii vor intra în pielea unui agent special, trimis de guvernul sovietic într-o misiune de recuperare a unui obiect strict secret.

Jucătorii vor avea ocazia să-și îmbunătățească armele și abilitățile, va exista și loot cules de la inamicii doborâți, dar și un sistem de crafting. Jocul va include și puzzle-uri pe care jucătorii vor fi nevoiți să le rezolve pentru a progresa.

Atomic Heart este așteptat pe 21 februarie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Atomic Heart
Foto: Mundfish

Sursa: Atomic Heart YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News