VIDEO: Noi personaje și dată de lansare pentru Street Fighter 6

Autor: Cosmin Aionita | 13.12.2022
VIDEO: Noi personaje și dată de lansare pentru Street Fighter 6
Foto: Capcom

Diablo IV și Final Fantasy XVI nu sunt singurele jocuri importante ce urmează să fie lansate în luna iunie a anului viitor. Acestora li se alătură și Street Fighter 6 de la Capcom, ce tocmai a primit un trailer nou cu ocazia The Game Awards 2022. Acesta dezvăluie câteva dintre activitățile suplimentare din modul single player World Tour și încă patru personaje jucabile: nou veniții Manon, Marisa și JP, alături de veteranul seriei Dee Jay. Nu în ultimul rând, noul trailer confirmă și data de lansare a jocului: Street Fighter 6 va fi disponibil din 2 iunie 2023.

Modul de joc World Tour din Street Fighter 6 îi va permite jucătorului să își creeze propriul avatar, cu numeroase opțiuni de personalizare. Pe măsura ce va progresa prin modul Story, acest personaj își va îmbunătăți caracteristicile și capabilitățile prin lupte de stradă (Street Fights) împotriva unei distribuții variate de NPC-uri. De asemenea, se vor putea întâlni cu maeștri precum Ryu sau Chun-Li, de la care vor învăța mișcări speciale noi.

Jucătorii își vor putea duce personajele astfel create în Battle Hub, ce va servi drept lobby pentru a putea iniția meciuri împotriva altor jucători de pe glob sau chiar turnee online. Când doi jucători se vor așeza la același cabinet arcade din Battle Hub, vor avea posibilitatea să pornească un meci la care vor putea asista toți utilizatorii prezenți în Battle Hub. Jucătorii vor putea vizita, de asemenea, secțiunea Game Center, unde vor putea încerca titluri clasice de la Capcom, precum Street Fighter II sau Final Fight.

Street Fighter 6 va fi lansat pe 2 iunie 2023, în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Street Fighter YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News