VIDEO: Sony și Kojima Productions vor lucra împreună la un nou joc “de acțiune și spionaj”

Autor: Cosmin Aionita | 08.02.2024
VIDEO: Sony și Kojima Productions vor lucra împreună la un nou joc “de acțiune și spionaj”
Foto: Sony Interactive Entertainment

Death Stranding 2: On The Beach nu este singurul joc pentru care studioul Kojima Productions va colabora cu Sony Interactive Entertainment. În cadrul celui mai recent episod State of Play, cele două companii au confirmat că vor lucra împreună la un nou titlu „de acțiune și spionaj”, bazat pe o proprietate intelectuală complet nouă.

Într-adevăr, astăzi sunt încântat să anunț că noi, Kojima Productions, vom crea un joc complet nou din genul „action-espionage”. Pregătirile au fost demarate, însă producția propriu-zisă va începe după lansarea lui Death Stranding 2. Împreună cu Sony Interactive Entertainment, avem o experiență solidă în domeniu, ajutând la creșterea genului „action-espionage” în ultimii 30 de de ani, și, chiar dacă majoritatea parteneriatelor noastre cu Sony din trecut au fost legate de jocuri video, aceștia produc și muzică și filme, iar aceasta va fi, cu siguranță, o colaborare strânsă.

– Hideo Kojima, fondator Kojima Productions

Când menționează colaborarea din ultimele trei decenii care a ajutat creșterea genului de acțiune si spionaj, Kojima se referă la seria Metal Gear Solid, realizată pe vremea când studioul său făcea parte din Konami, multe dintre aceste titluri fiind gândite și lansate în premieră pentru consolele PlayStation. Mai mult, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, lansat în 2008 pentru PlayStation 3, nu a fost portat niciodată pe alte platforme.

Conform descrierii oferite de Kojima Productions, cu susținerea celor de la Sony Interactive Entertainment, acest nou joc de acțiune și spionaj va utiliza tehnologie de ultimă oră și o distribuție de actori faimoși pentru a livra o experiență fără egal. Producătorii merg și mai departe, promițând că acest titlu va șterge granițele dintre film si joc și va oferi grafică apropiată de viața reală, dar și o nouă abordare a divertismentului interactiv.

Mai multe detalii despre aceasta nouă colaborare dintre Sony și Kojima Productions vor fi anunțate în curând.

Sursa: Kojima Productions

Urmărește Go4Games.ro pe Google News