Xbox Partner Preview debutează săptămâna aceasta. Când și unde va putea fi vizionat

Autor: Cosmin Aionita | 24.10.2023
Xbox Partner Preview debutează săptămâna aceasta. Când și unde va putea fi vizionat
Foto: Microsoft

Microsoft a anunțat un nou format de show transmis în direct pe Internet: Xbox Partner Preview, primul episod urmând să fie difuzat chiar mâine, 25 octombrie 2023, începând cu 20:00 (ora României). Show-ul va putea fi urmărit chiar aici, pe Go4Games.

După cum dă de înțeles denumirea, Xbox Partner Preview se va axa pe prezentarea de jocuri pentru platformele Xbox și PC produse de partenerii celor de la Microsoft, fie publisheri majori sau producători independenți (inclusiv titluri ce se vor regăsi în ofertele serviciilor Game Pass).

Primul episod va oferi peste 20 de minute de trailere și gameplay nou din titluri provenite de la parteneri precum Ryu Ga Gotoku Studio (Like a Dragon: Infinite Wealth), Remedy Entertainment (Alan Wake II), Studio Wildcard (Ark: Survival Ascended), precum și o privire amănunțită aruncată asupra jocului Dungeons of Hinterberg.

Conform celor de la Microsoft, acest prim show nu va include niciun element legat de proaspăt finalizată achiziție a publisher-ului Activision Blizzard.

Sursa: Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News