Cloud9 pierde primul meci la revenirea în scena de Counter-Strike: Global Offensive

Autor: Vlad Ionescu | 13.11.2020
Cloud9 pierde primul meci la revenirea în scena de Counter-Strike: Global Offensive

Primul meci la revenirea în scena de eSports pentru Cloud9 nu a fost încheiat cu o victorie, organizația fiind învinsă de Virtus.Pro, cu scorul de 2 la 0. Meciul a fost disputat în cadrul unuia dintre cele mai importante turnee de Counter-Strike: Global Offensive, Flashpoint Season 2. Disputat în perioada 10 noiembrie – 6 decembrie, turneul are un fond de premiere de 1.000.000 USD și reușește, de la an la an, să impresioneze prin numărul de utilizatori unici și de vizualizări, dar și prin sumele oferite drept premiu.

Într-un sistem de grupe, playoff-uri și last chance matches, echipele își vor disputa meciurile într-o structură de #bo3, respectiv #bo5 pentru marea finală. În turneu sunt înscrise 12 echipe renumite și experimentate din CS GO. Două dintre participante și-au câștigat locul prin calificările închise disputate, în timp ce restul organizațiilor participă printr-o invitație oficială din partea organizatorilor.

Ce echipe participă la Flashpoint Season 2

∙ Fnatic

∙ Virtus.Pro

∙ Cloud9

∙ Team Envy

∙ MIBR

∙ Team Dignitas

∙ BIG

∙ OG

∙ forZe

∙ MAD Lions

∙ Gen.G

∙ c0ntact Gaming

Primul meci de astăzi din cadrul turneului a fost duelul dintre Cloud9 și Virtus.Pro, două echipe cu o istorie foarte bogată în spate. Dupa o pauză destul de lungă din scena de CS:GO, Cloud9, una dintre cele mai renumite organizații de eSports, este gata să revină în cele mai importante turnee de eSports. Totuși, primul meci nu a fost un succes pentru echipă, meciul împotriva celor de la Virtus.Pro fiind pierdut cu scorul de 2 la 0. Adversarii celor de la Cloud9 sunt într-o formă excelentă, reușind o mulțime de rezultate pozitive în ultima vreme. Clasată pe locul 12 în lume, cu o rată de victorii de 50% dintr-un total de 963 de meciuri disputate, Virtus.Pro este principala favorită la câștigarea acestui turneu.

Ambele hărți au fost câștigate de Virtus.Pro!

 Primul meci, disputat pe harta Inferno, a fost unul foarte ușor pentru Virtus.Pro, organzația reușind să domine ambele părți ale jocului și să câștige cu scorul de 16 la 5. În cel de al doilea meci, Cloud9 au reușit să obțină un rezultat mai bun, meciul fiind mult mai echilibrat și spectaculos. Totuși, cei de la Virtus.Pro au obținut victoria cu scorul final de 16 la 14. YEKINDAR a fost jucătorul cu cele mai multe kill-uri (45), în timp ce es3tag a obținut cel mai mare număr de assist-uri (15).

Sursa: Flashpoint Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News