Fanii „The Witcher” cred că știu de ce pleacă Henry Cavill

Autor: Adrian Popa | 01.11.2022
Fanii „The Witcher” cred că știu de ce pleacă Henry Cavill
Foto: Profimedia Images

Sezonul trei din serialul „The Witcher” este ultimul care îl are în rolul principal, vrăjitorul Geralt of Rivia, pe Henry Cavill. Din sezonul patru actorul va fi înlocuit cu asutralianul Liam Hemsworth.

Producătorii serialului nu au anunțat motivul pentru care actorul principal este înlocuit. Însă fanii cred că plecarea lui Cavill are legătură cu o situație despre care a vorbit recent un fost producător și scenarist al show-ului, Beau DeMayo. El a spus că unor scenariști care au contribuit la „The Witcher” le displăceau cărțile și jocurile pe care este bazat serialul.

„A fost un show – și anume The Witcher – unde unii dintre scenariști nu erau fani sau cărora chiar le displăceau cărțile și jocurile. Este o rețetă pentru dezastru și moral slab”, a spus DeMayo.

Cavill, pasionat de universul imaginat de Andrzej Sapkowski

Mulți fani cred că lui Cavill nu i-a plăcut această situație și de aceea nu a mai dorit să continue. Într-un interviu acordat înainte de debutului sezonului doi, actrița Freya Allan (Cirilla) a declarat că Henry Cavill „este ca o Biblie The Witcher pe platoul de filmare”. Actorul britanic este un mare fan al cărților scrise de autorul polonez Andrzej Sapkowski, dar și al jocurilor bazate pe acestea.

Sezonul al treilea al serialului va fi disponibil vara viitoare, a anunțat Netflix la evenimentul Tudum 2022.

„The Witcher” este bazat pe șase romane și 15 povești scurte fantasy scrise în perioada 1986 – 2013. Lauren Schmidt Hissrich, showrunner, a declarat că serialul nu este bazat și pe jocurile video.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News