Faptul că jucau prost StarCraft acum 10 ani i-ar fi putut transforma în milionari

Autor: Adrian Popa | 26.03.2021
Faptul că jucau prost StarCraft acum 10 ani i-ar fi putut transforma în milionari

O postare făcută pe platforma Imgur arată premiile oferite în urmă cu 10 ani la o competiție de StarCraft. Primele patru locuri au fost răsplătite cu premii de 500, 250, 150, respectiv 100 de dolari.

Locurile cinci-opt au primit câte 25 bitcoin (BTC). Dacă vreunul dintre participanții la turneu a păstrat până astăzi monedele virtuale, acestea valorează peste 1,3 milioane de dolari.

It pays to suck at Starcraft

În urmă cu 10 ani un bitcoin valora aproximativ 0,75 dolari. De atunci, cea mai populară criptomonedă din lume a crescut accelerat. În ultima vreme avansul a fost susținut de faptul că unele companii mari au investit în bitcoin.

Tesla a plasat 1,5 miliarde de dolari în criptomonedă, potrivit documentelor depuse la arbitrul piețelor financiare din SUA, Securities and Exchange Commission. Mai mult, recent compania condusă de Elon Musk a anunțat că acceptă plăți în BTC.

Postarea de pe Imgur a readus în prim plan multe lucruri interesante legate de bitcoin. Un utilizator și-a amintit că în 2010 un bărbat, numit Laszlo Hanyecz, a cumpărat două pizza în schimbul a 10.000 BTC. Aceea a fosta una dintre primele tranzacții făcute cu moneda virtuală.

Adevărul este, însă, că foarte puțini oameni au ținut criptomonedele pe care le aveau în 2010. Unii dintre cei care au făcut acest lucru nu mai găsesc hard disk-urile pe care aveau portofelele sau nu mai știu parolele la acestea.

CITEȘTE ȘI:

Jucătorii de CS:GO vor putea câștiga în curând Bitcoin pe servere dedicate

Elon Musk susține că acest lucru l-a ajutat să devină miliardar

Și-a instalat un sistem de minare de criptomonede în BMW, doar pentru a-i „enerva pe gameri”

Urmărește Go4Games.ro pe Google News