Gest superb: Un adolescent i-a dăruit consola lui PS5 vecinului care suferă de cancer la creier

Autor: Adrian Popa | 03.12.2020
Gest superb: Un adolescent i-a dăruit consola lui PS5 vecinului care suferă de cancer la creier

Angel Ortero, un adolescent din Philadelphia, i-a oferit consola PS5 mult dorită vecinului mai mic, Sonny Boyd, care suferă de o boală grea.

„Cred că toate lucrurile materiale nu sunt atât de importante ca zâmbetul pe care îl pot pune pe fața lui”, a declarat Ortero.

Gestul adolescentului este impresionant, mai ales dacă ținem cont de cât de greu este de obținut cea mai nouă consolă de la Sony. Speculanții fac deja profituri imense de pe urma dispozitivului, iar alți oameni fac eforturi mari pentru a-l comanda.

Citește și: La 17 ani a renunțat la școală pentru jocurile video și esports. Acum este milionar

Mama lui Ortero a câștigat consola PlayStation 5 la o tombolă. Pentru adolescentul de 16 ani a fost „un vis devenit realitate”. Chiar și așa, Angel a decis să renunțe la dispozitiv, nu pentru profit, ci pentru a-i face o bucurie vecinului de 10 ani, grav bolnav.

Cadouri pentru copii din banii primiți pentru consola PS5

Copilul suferă de cancer la creier și a fost operat recent. Boyd a suferit și o accidentare la picior, care îl ține într-un scaun cu rotile.

Mama lui Sonny a insistat să îi plătească consola lui Ortero. Într-un final, adolescentul a acceptat o sumă de bani de care a anunțat că a cumpărat jucării pentru copii sărmani din Republica Dominicană, acolo unde bunica lui este pastor.

„Am vrut să fie un cadou de la mine pentru Sonny. Așa că am luat banii și am cumpărat cât de multe jucării am putut. Le voi dona bunicii mele”, a explicat el pentru un post local de televiziune.

Sursa: People

Urmărește Go4Games.ro pe Google News