Capcom pregătește o prezentare specială pentru Resident Evil: Village

Autor: Cosmin Aionita | 15.01.2021
Capcom pregătește o prezentare specială pentru Resident Evil: Village

Capcom a anunțat că va transmite un showcase dedicat seriei Resident Evil, și în special noului Resident Evil: Village, pe 22 ianuarie 2021, începând chiar de la miezul nopții (0:00 în ora României). Resident Evil Showcase va putea fi urmărit prin intermediul canalului oficial de Twitch CapcomUSA, dar și prin canalul de YouTube și pagina de Facebook oficiale ale seriei Resident Evil.

Pentru acest showcase, Capcom promite un nou trailer pentru Resident Evil: Village, o întreagă secvență de gameplay din acest joc, precum și noi știri legate de universul Resident Evil.

Noul Resident Evil este dezvoltat cu ajutorul motorului grafic RE Engine, folosit și pentru alte titluri ale companiei, fiind gândit drept o continuare directă a evenimentelor din Resident Evil 7: Biohazard.

Poveste de groază în România

Povestea din Resident Evil: Village va începe cu Ethan Winters, eroul titlului precedent al seriei, ducându-și traiul liniștit alături de nevasta sa Mia. Perioada de liniște nu va fi însă de lungă durată, Chris Redfield (eroul mai multor titluri Resident Evil, de-a lungul anilor) făcându-și din nou apariția în peisaj, cauzând un nou moment traumatic pentru familia Winters.

Zdruncinat de aceste evenimente recente, Ethan se vede nevoit să dea piept cu un nou coșmar, în încercarea de a dezlega misterul ororilor ce bântuie un sătuc, altădată pașnic. De asemenea, zvonurile lasa de înțeles că acțiunea jocului va avea în România, cel mai probabil în Transilvania.

Resident Evil: Village este așteptat în cursul anului 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, prin Steam. Cel mai probabil, vom primi detalii noi despre joc, precum data sa de lansare, în cadrul acestui showcase pregătit de Capcom.

Resident Evil Village

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News