Cum arată Resident Evil Village pe PlayStation 4 Pro

Autor: Cosmin Aionita | 05.04.2021
Cum arată Resident Evil Village pe PlayStation 4 Pro

Capcom, prin intermediul colegilor de la IGN, a publicat primele secvențe de gameplay din versiunea pentru PlayStation 4 a jocului Resident Evil Village. Mai exact, cele 5 minute din clipul de mai jos au fost capturate folosind o consolă PlayStation 4 Pro.

Inițial, în vara anului trecut, atunci când Resident Evil Village a fost dezvăluit în mod oficial, jocul a fost anunțat doar pentru noua generație de console (PlayStation 5 și Xbox Series X|S) și PC. Ulterior, la începutul acestui an, Capcom a revenit asupra deciziei, anunțând că noul joc va fi lansat în luna mai 2021, atât pentru noile console și PC, cât și pentru mai vechile PlayStation 4 și Xbox One. Daca vă întrebați cum se va comporta un titlu conceput pentru consolele next-gen pe vechea generație de hardware, urmăriți clipul de mai sus.

O nouă versiune demo va fi disponibilă înainte de lansare

Ethan Winters, protagonistul din Resident Evil 7 Biohazard, se întoarce și în Resident Evil Village, cu o nouă misiune: salvarea fiicei sale, ce-l va duce până în Castelul Dimitrescu și împrejurimile acestuia, aflate sub stăpânirea misterioasei Lady Dimitrescu. Având în vedere denumirea folosită, dar și faptul că moneda folosită sunt leii (după cum puteți observa și din gameplay-ul atașat), putem trage concluzia că, într-adevăr, acțiunea din Resident Evil: Village se va petrece undeva pe teritoriul României.

De asemenea, Capcom a confirmat că un nou eveniment digital Resident Evil Showcase va fi difuzat în cursul lunii aprilie, în care vor fi dezvăluite noi detalii despre elementele de gameplay sau personajele din Resident Evil Village. Cel mai probabil, atunci vom primi și cel de-al doilea demo promis, care ar urma să fie disponibil pentru toate platformele (primul demo, numit Maiden, a fost lansat în exclusivitate pentru PlayStation 5).

Resident Evil Village va fi lansat pe 7 mai 2021, în ediții pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC (Steam) și Google Stadia, iar precomenzile sunt disponibile chiar acum.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News