Joc românesc: Last Days of Lazarus beneficiază de un prolog gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 03.01.2022
Joc românesc: Last Days of Lazarus beneficiază de un prolog gratuit
Foto: Darkania Works / GrimTalin

Studioul românesc Darkania Works, alături de publisher-ul GrimTalin, au venit cu noutăți importante legate de Last Days of Lazarus, aventura horror ce urmează să-și facă apariția în prima parte a anului 2022 pe PC, prin intermediul Steam. Astfel, jocul Last Days of Lazarus beneficiază de un prolog complet gratuit, ce poate fi descărcat și jucat chiar acum prin intermediul Steam. Acesta include primele doua capitole și jumătate din povestea completă, precum și o serie de îmbunătățiri față de vechiul demo: un nou aspect și voce refăcută pentru personajul central Lazarus, suport complet pentru controller (inclusiv vibrații), îmbunătățiri grafice, achievement-uri, schimbări în scenariul jocului, precum și suport pentru stocarea salvărilor în cloud.

Horror supranatural

Acțiunea din The Last Days of Lazarus are loc în Europa de Est, după căderea Uniunii Sovietice. Povestea se va învârti în jurul unui bărbat ce se întoarce în casa părintească, după moartea mamei sale, pentru a petrece un timp alături de sora sa Lyudmila. Însă, odată cu aceste greutăți, apar și o serie de evenimente inexplicabile ce-l vor determina pe erou să cerceteze mai atent trecutul misterios al propriei familii.

Producătorii promit o aventură first person cu numeroase elemente supranaturale, o poveste bine închegată și o viziune artistică inspirată de era post-sovietică. Pe lângă povestea personajului principal, vor mai apărea și două narațiuni suplimentare, cu propriile personaje și locații pe care va trebui să le explorați.

Last Days of Lazarus gratuit
Foto: Darkania Works / GrimTalin

În spatele studioului independent Darkania Works se află George Remus, artistul și scenaristul responsabil și pentru jocul Gray Dawn (ce a acumulat 84% review-uri pozitive pe Steam). De asemenea, publisher-ul GrimTalin reprezintă inițiativa unui alt român: Cătălin Marcu.

Darkania Works și GrimTalin intenționează să lanseze versiunea completă a jocului Last Days of Lazarus în prima parte a acestui an, pe PC (Steam). La scurt timp după apariția pe PC, jocul ar urma să fie lansat și pentru consolele Xbox One și Nintendo Switch. Între timp, prologul gratuit pentru Last Days of Lazarus poate fi jucat chiar acum.

Last Days of Lazarus gratuit
Foto: Darkania Works / GrimTalin

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News