Remake-ul Resident Evil 4, anunțat în mod oficial. Când va fi lansat

Autor: Cosmin Aionita | 03.06.2022
Remake-ul Resident Evil 4, anunțat în mod oficial. Când va fi lansat
Foto: Capcom

Marea surpriză pregătită de Sony pentru cel mai recent episod al show-ului State of Play a fost Resident Evil 4, reimaginarea modernă a jocului care a revoluționat seria și întregul gen survival horror în 2005, atunci când a fost lansat inițial pe Nintendo GameCube și, mai apoi, pe PlayStation 2.

Noua versiune de Resident Evil 4, ce urmează să-și facă apariția anul viitor, va folosi motorul grafic RE engine (utilizat și de precedentele remake-uri Resident Evil 2 și Resident Evil 3, precum și de excelentul Devil May Cry 5) și promite o prezentare cu adevărat next-gen, modernizări de gameplay, precum și o poveste reimaginată, mai dezvoltată, bazată pe cea originală.

Șase ani s-au scurs de la evenimentele din Resident Evil 2, iar, din postura de personaj central al acestei noi aventuri, Leon S. Kennedy a fost trimis chiar de către Președintele Statelor Unite ale Americii într-o misiune specială: localizarea și salvarea fetei liderului American, răpită undeva în Spania.

Noul Resident Evil 4 urmează să fie lansat pe 24 martie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5 (ce va include și conținut special dezvoltat pentru PlayStation VR2), Xbox Series X|S și PC.

Resident Evil 4
Foto: Capcom

Sursa: Capcom

Urmărește Go4Games.ro pe Google News