Când și pe ce platforme vom putea juca demo-ul Resident Evil Village

Autor: Cosmin Aionita | 16.04.2021
Când și pe ce platforme vom putea juca demo-ul Resident Evil Village
Foto: Capcom

După cum au promis, noaptea trecută cei de la Capcom au difuzat un nou episod Resident Evil Showcase, dezvăluind o serie nouă de informații legate de mult așteptatul joc Resident Evil Village. În primul rând, am avut parte de un nou trailer, pe care îl puteți urmări în continuare, precum și de confirmarea faptului că modul arcade The Mercenaries, atât de apreciat în mai vechile jocuri ale seriei, va fi inclus și în această nouă iterație.

Demo-ul sosește pe toate platformele, cu PlayStation în pole position

De asemenea, au fost oferite și informații referitoare la versiunea demo multiplatform pentru Resident Evil Village. Deși va fi lansată pentru toate platformele – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC (Steam) și Google Stadia –, aceasta va avea o perioadă de “valabilitate” redusă, urmând să fie disponibilă, în Europa, doar pentru 24 de ore începând cu data de 2 mai 2021 (de la ora 3:00 dimineața în România). Preloadul pentru acest demo va putea fi realizat începând cu 30 aprilie 2021, de la aceeași oră. Acest demo va fi limitat și ca perioadă de joc permisă, utilizatorii urmând să aibă la dispoziție doar o oră pentru a explora două dintre ariile jocului: Village și Castle.

Totuși, posesorii de console PlayStation 5 și PlayStation 4 vor beneficia de acces prioritar la acest demo, în două “valuri”. Pe parcursul a două ferestre de câte 8 ore fiecare, aceștia vor putea încerca demo-uri de câte 30 de minute ale fiecărei secțiuni (Village și Castle). Primul demo (Village) va putea fi jucat pe 18 aprilie 2021, cu începere de la ora 19:00 în România (preloadul este deja disponibil pe PSN), în timp ce al doilea segment (Castle) va fi accesibil pe 25 aprilie 2021, de la ora 20:00 în România.

Resident Evil pe Netflix din vara acestui an

În plus, pentru a aniversa cei 25 de ani împliniți de seria Resident Evil, Capcom a confirmat că noul serial Resident Evil: Infinite Darkness va fi disponibil pe Netflix în luna iulie 2021, iar Resident Evil 4 va primi o ediție VR dezvoltată pentru headset-urile Oculus.

Resident Evil Village va fi lansat pe 7 mai 2021, în ediții pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC (Steam), iar precomenzile sunt disponibile chiar acum.

Sursa: Capcom

Urmărește Go4Games.ro pe Google News