Urmăriți în direct Resident Evil Showcase, prezentarea specială dedicată jocului Resident Evil: Village

Autor: Cosmin Aionita | 21.01.2021
Urmăriți în direct Resident Evil Showcase, prezentarea specială dedicată jocului Resident Evil: Village

Aici veți putea urmări în direct, în dimineața zilei de 22 ianuarie 2021, începând chiar de la ora 0:00 (ora României), prezentarea specială Resident Evil Showcase, dedicată de Capcom seriei care a pus bazele genului survival horror. Vom avea parte de noutăți importante despre viitorul Resident Evil: Village, dar și de surprize.

Alternativ, veți putea urmări Resident Evil Showcase și prin intermediul canalului oficial de Twitch CapcomUSA, dar și pe pagina de Facebook oficială ale seriei Resident Evil.

Pentru acest showcase, Capcom promite un nou trailer pentru Resident Evil: Village, o întreagă prezentare de gameplay din acest joc, precum și noi știri legate de universul Resident Evil. Cel mai probabil, în cadrul acestui eveniment, va fi dezvăluită și data de lansare pentru Resident Evil: Village.

Continuare directă pentru Resident Evil 7

Povestea din Resident Evil: Village va începe cu Ethan Winters, eroul din Resident Evil 7 Biohazard, ce își duce traiul obișnuit alături de nevasta sa Mia. Perioada de liniște nu va fi însă de lungă durată, Chris Redfield (eroul mai multor titluri Resident Evil, de-a lungul anilor) făcându-și din nou apariția în peisaj, cauzând un nou moment traumatic pentru familia Winters.

Zdruncinat de aceste evenimente recente, Ethan se vede nevoit să dea piept cu un nou coșmar, în încercarea de a dezlega misterul ororilor ce bântuie un sătuc, altădată pașnic. De asemenea, zvonurile lasa de înțeles că acțiunea jocului va avea în România, cel mai probabil în Transilvania.

Resident Evil: Village este așteptat în cursul anului 2021, în ediții pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, prin Steam.

Sursa: Resident Evil YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News