VIDEO: Un clasic horror renăscut. Când se lansează remake-ul Silent Hill 2

Autor: Cosmin Aionita | 03.06.2024
VIDEO: Un clasic horror renăscut. Când se lansează remake-ul Silent Hill 2
Foto: Konami

Sfârșitul săptămânii trecute a fost marcat de difuzarea unui nou episod State of Play, în cadrul căruia a fost anunțată data de lansare pentru remake-ul Silent Hill 2, alături de un trailer nou al jocului. Clipul poate fi vizionat în continuare, remake-ul Silent Hill 2, dezvoltat de publisher-ul Konami în colaborare cu studioul polonez Bloober Team, urmând să fie disponibil pe 8 octombrie 2024.

La scurt timp după încheierea episodului State of Play, Konami a difuzat un nou “Silent Hill Transmission”, confirmând data de lansare anunțată mai devreme, atât pentru PlayStation 5, cât și pentru PC (via Steam), și oferind un trailer extins din remake-ul Silent Hill 2, ce însumează aproape 14 minute de gameplay din jocul realizat de Bloober Team.

Am avut parte și de scurte interviuri cu actorii Luke Roberts și Salóme Gunnarsdóttir, care-și vor împrumuta atât vocile, cât și înfățișările celor două personaje principale din acest remake, dar și cu câțiva membri ai echipei producătoare de la Bloober Team.

Nu în ultimul rând, “Silent Hill Transmission” a inclus și un material video de tip “behind-the-scenes” dedicat viitorului film de lung metraj din serie – Return to Silent Hill – scris, produs și regizat de Christophe Gans, regizorul francez responsabil și pentru primul film din această serie, lansat în 2006.

Remake-ul Silent Hill 2 va fi lansat pe 8 octombrie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5 și PC (prin Steam), și va fi disponibil în mai multe ediții, cu diferite bonusuri incluse, după cum puteți observa în imaginea de mai jos.

Silent Hill 2
Foto: Konami

Sursa: Konami

Urmărește Go4Games.ro pe Google News