IKEA aduce în România mobilierul pentru gameri dezvoltat împreună cu ROG

Autor: Adrian Popa | 17.09.2021
IKEA aduce în România mobilierul pentru gameri dezvoltat împreună cu ROG

IKEA România a anunțat că gama de mobilier pentru gameri, dezvoltată în parteneriat cu divizia Republic of Gamers (ROG) a ASUS, va fi disponibilă în țara noastră la începutul lunii octombrie.

Din gamă fac parte peste 29 de produse, printre care birouri, scaune, un dulap și accesorii, precum suporturi pentru căni și căști.

„Sperăm ca gamerii din România să-și poată crea mediul de joc dorit cu ajutorul acestor noi produse”, a declarat Violeta Neniță, market manager la IKEA România.

Vor fi disponibile cinci familii de produse: UPPSPEL, LANESPELARE, MATCHSPEL, UTESPELARE și HUVUDSPELARE. Toate produsele din gama UPPSPEL au fost realizate în colaborare cu ROG. Restul sunt creația designerilor IKEA, care s-au folosit de informațiile culese de la gameri profesioniști și de la iubitori ai jocurilor video.

Compania nu a dat exemple de prețuri pentru produsele de gaming pe care le va vinde, însă a anunțat în trecut că mobilierul va fi accesibil.

Nu este primul parteneriat de acest fel. Producătorul de periferice și accesorii elvețian Logitech a anunțat că a făcut echipă cu producătorul de mobilă Herman Miller pentru a dezvolta un scaun de gaming.

Sursa: IKEA

CITEȘTE ȘI:

Logitech a lansat căștile wireless de gaming G435, ușoare și sustenabile

Secretlab aduce magneții și pe scaunele sale de gaming

TAG Heuer a lansat un smartwatch Super Mario, care îi încurajează pe utilizatori să fie activi prin gamificare

Urmărește Go4Games.ro pe Google News