Secretlab aduce magneții și pe scaunele sale de gaming

Autor: Adrian Popa | 13.07.2021
Secretlab aduce magneții și pe scaunele sale de gaming

Producătorul de mobilier de gaming Secretlab din Singapore a prezentat scaunul Titan Evo, care include magneți, la fel ca biroul Magnus Metal Desk, lansat recent.

Datorită magneților, suporturile pentru brațe ale scaunului pot fi schimbate atunci când se degradează sau cu unele diferite. Va fi disponibil un model realizat pe bază de Technogel.

Mai mult, perna cu care este livrat scaunul se prinde de acesta tot printr-un sistem magnetic. Totodată, în partea stângă a spătarului este disponibilă o rotiță pentru modificarea poziției suportului lombar.

Citește și: Noul birou de gaming de la SecretLab ascunde cablurile folosind magneți

Titan Evo va fi disponibil în două noi culori – royal (albastru) și ash (gri) -, precum și în trei dimensiuni – small, regular și extra-large. Prețurile scaunului încep de la 430 de euro. Titan Evo va fi disponibil la jumătatea lunii iulie.

Compania susține că a îmbunătățit și pielea artificială din care sunt realizate produsele sale. Potrivit Secretlab, aceasta este acum de 12 ori mai rezistentă decât cea obișnuită.

Firma Secretlab a fost fondată în 2014 de către doi foști gameri profesioniști, Ian Ang și Alaric Choo, cu cei 37.000 de dolari economisiți. Produsele acesteia, în special scaunele de gaming, sunt foarte apreciate.

Sursa: Secretlab

CITEȘTE ȘI:

Șeful de 29 de ani al Secretlab a cheltuit 38 de milioane de dolari într-o săptămână

Cum arată mobila accesibilă pentru gameri lansată de IKEA

Logitech anunță căștile de gaming G335. Disponibilitate și prețul pentru România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News