Jocul FIFA 23, vândut pentru 6 cenți. EA va onora precomenzile

Autor: Adrian Popa | 18.08.2022
Jocul FIFA 23, vândut pentru 6 cenți. EA va onora precomenzile
Foto: Profimedia Images

Electronic Arts (EA) a listat, din greșeală, într-un magazin online un preț de doar 6 cenți pentru jocul FIFA 23 Ultimate Edition, care costă 100 de dolari.

Eroarea a fost făcută în magazinul Epic Games Store din India, potrivit IGN. Mulți oameni au reușit să comande jocul video la prețul foarte mic, iar EA a anunțat că va onora toate comenzile. Din fericire, reprezentanții companiei au descoperit la timp greșeala și au remediat-o.

Probabil că numărul clienților care au exploatat eroarea nu a fost foarte mare. E greu de crezut că publisherul ar fi onorat precomenzile dacă era vorba despre zeci de mii de copii.

„În urmă cu câteva săptămâni ne-am dat un autogol destul de spectaculos când am oferit din neatenție FIFA 23 la precomandă în Epic Games Store la un preț incorect. A fost greșeala noastră și vrem să știi că vom onora toate precomenzile făcute la acel preț”, este e-mailul pe care EA l-a transmis norocoșilor care au cumpărat jocul pentru 6 cenți.

Acesta este ultimul titlu din serie care poartă numele FIFA. EA a decis să nu mai plătească 250 de milioane de dolari pe an, suma cerută de forumul fotbalistic mondial pentru cedarea drepturilor intelectuale. Începând cu 2023, jocul se va numi EA Sports FC.

FIFA 23 este primul joc video din serie care are o femeie pe copertă, jucătoarea Sam Kerr din Australia.

Jocul va fi disponibil pentru platformele PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PS4 și Xbox One începând cu 30 septembrie 2022.

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News