Cine sunt starurile de pe coperta jocului FIFA 23

Autor: Cosmin Aionita | 19.07.2022
Cine sunt starurile de pe coperta jocului FIFA 23
Foto: EA Sports

Electronic Arts a dezvăluit sportivii ce-și vor face apariția pe coperta ediției din acest an a jocului FIFA 23: superstarurile Kylian Mbappé și Sam Kerr. Mbappé și Kerr vor apărea împreună pe coperta globală Ultimate Edition, fiind prima astfel de copertă pe care își va face apariția o fotbalistă. Mai mult, Mbappé va apărea pe coperta Ediției Standard, în timp ce Sam Kerr va apărea pe coperta Ediției Standard în Australia și Noua Zeelandă, dar și ca o exclusivitate Amazon la nivel mondial.

David Jackson, VP Brand al EA SPORTS FC, a spus:

Atât Kylian cât și Sam sunt talente ale generației actuale, iar apariția lor pe copertele FIFA reprezintă un moment extrem de important, nu doar pentru franciză, ci și pentru EA Sports în general. FIFA 23 este cel mai inovator titlu, plin de noutăți și ne bucurăm că doi dintre cei mai buni jucători împărtășesc dragostea pentru joc cu fanii din întreaga lume.

Atacantă pentru Chelsea FC, Sam Kerr se numără printre cele mai talentate staruri din sport, iar FIFA 23 este prima copertă FIFA pentru Kerr. Căpitan al echipei naționale feminine de fotbal a Australiei și singura jucătoare care a câștigat Gheata de Aur în trei ligi distincte pe trei continente diferite, Sam se numără cu siguranță printre cei mai buni jucători din lume. Sam Kerr a declarat:

E o onoare și un vis împlinit să fiu pe coperta FIFA 23. A fost incredibil să lucrez cu Kylian și cu întreaga echipă EA Sports și abia aștept ca fanii să intre în posesia jocului.

Atacant pentru Paris Saint-German și superstar global în fotbal, Kylian Mbappé apare pentru a treia oară consecutiv pe coperta jocului, fiind printre puținii jucători ce au reușit această performanță. La doar 23 de ani, Mbappé se numără printre cele mai promițători tineri fotbaliști, reprezentând următoarea generație de mari talente din fotbal. Mbappé a adăugat:

Mă bucur că am fost ales să apar pe coperta FIFA pentru a treia oară și sunt și mai entuziasmat că apar alături de o jucătoare precum Sam Kerr, aducând astfel un omagiu fotbalului feminin. Sunt un mare fan al jocului, abia aștept următorul titlu FIFA și să ne vedem pe teren.

FIFA 23 este ultimul joc al seriei dezvoltat de EA Sports

Realizată de EA Sports de nu mai puțin de trei decenii, franciza FIFA oferă autenticitate fără egal, permițând jucătorilor să preia conducerea celor mai mari ligi, cluburi și să coordoneze jucători în lumea fotbalului.

Totuși, FIFA 23 va fi ultimul titlu al seriei dezvoltat de EA Sports, următorul simulator de fotbal pe care compania îl va publica urmând să fie lansat sub noul branding “EA Sports FC”. La rândul său, Federația Internațională de Fotbal va continua seria FIFA cu ajutorul unor noi parteneri.

Trailerul oficial de dezvăluire a FIFA 23 va fi publicat pe 20 iulie 2022 la 19:00, ora locală.

FIFA 23
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News