Jocul Ship Graveyard Simulator, disponibil pe Nintendo Switch

Autor: Adrian Popa | 27.04.2023
Jocul Ship Graveyard Simulator, disponibil pe Nintendo Switch
Foto: Ultimate Games

Publisherul Ultimate Games a anunțat că jocul Ship Graveyard Simulator este disponibil pentru consola portabilă Nintendo Switch începând cu 27 aprilie.

Titlul, care costă 13 dolari, mai poate fi jucat pe platformele PC, PlayStation 4 și Xbox One.

În Ship Graveyard Simulator jucătorul lucrează într-un cimitir uriaș de nave maritime. Acolo, alege vasul pe care dorește să îl dezmembreze. Trebuie să taie, să folosească ciocanul și să sudeze. Materialele obținute sunt apoi vândute pentru profit sau schimbate cu alte obiecte. Cu banii câștigați pot fi achiziționate scule și unelte mai performante, inclusiv dispozitive explozive.

Uneori, jucătorii descoperă adevărate comori în epavele la care lucrează, precum lingouri de aur.

Citește și: Producătorii de utilaje agricole, disperați să își introducă tractoarele în Farming Simulator

Mai mult, jocul le oferă gamerilor posibilitatea să descopere cum arată interiorul unor nave, precum petrolierele sau cargoboturile, pe care mulți dintre ei nu le-au văzut niciodată în realitate.

Munca lucrătorilor din acest cimitir de nave nu este una ușoară. La început jucătorii folosesc doar unelte de bază, iar unele nave includ substanțe toxice și alte elemente periculoase.

Jocul a fost dezvoltat de studioul indie Games Incubator. Alte titluri cunoscute din portofoliul său sunt Animal Shelter Incubator (lansat și el recent pe Switch) și Car Detailing Simulator.

Găsiți mai multe informații despre joc pe pagina sa dedicată din magazinul Nintendo.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News