Animal Shelter Simulator a fost lansat și pe consola Switch

Autor: Adrian Popa | 21.04.2023
Animal Shelter Simulator a fost lansat și pe consola Switch

Animal Shelter Simulator, un joc dezvoltat de studioul polonez Games Incubator, este disponibil pe consola Switch începând cu 21 aprilie, la prețul de 15 dolari.

Titlul, care ocupă un spațiu de 907 MB, le oferă jucătorilor șansa să administreze un adăpost pentru animale. Acolo sunt tratate animale neglijate sau rănite, precum pisici, câini sau cai.

Pentru ca pacienții să se refacă, jucătorul trebuie să le asigure o igienă bună, să îi hrănească, să îi stimuleze și distreze.

Adăpostul poate fi extins și îmbunătățit pe parcursul jocului.

Jucătorii trebuie să fie atenți la natura și personalitatea fiecărui animal, pentru ca nimeni să nu fie rănit.

Citește și: Producătorii de utilaje agricole, disperați să își introducă tractoarele în Farming Simulator

Scopul final este ca fiecare rezident al adăpostului să își găsească o casă definitivă, în care să fie înconjurat de iubire.

Jocul este disponibil deja pe PC și console. Pe Steam, Animal Shelter Simulator are un scor de 9/10, primit de la 1.661 de jucători. Pe platforma Valve, prețul actual este de 12,67 euro.

Jocurile din această categorie sunt tot mai populare

Potrivit Statista, piața simulatoarelor va crește constant și va ajunge la o valoare de 24,14 miliarde de dolari în 2027. În 2022, veniturile înregistrate pe acest segment de jocuri video au fost de peste 16 miliarde de dolari.

Sursa: Statista

Nu e de mirare astfel că apar simulatoare care mai de care mai neobișnuite. Exemple sunt Magnet Fishing Simulator, Photography Simulator sau Gas Station Simulator.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News