Lansarea jocului cu zombi The Day Before, amânată mult. Motivul e ciudat

Autor: Adrian Popa | 26.01.2023
Lansarea jocului cu zombi The Day Before, amânată mult. Motivul e ciudat
Foto: Daybeforegame.com

Lansarea jocului cu zombi The Day Before a fost amânată cu nouă luni, iar motivul este ciudat. Se pare că dezvoltatorul Fntastic nu s-a grăbit să înregistreze în SUA numele jocului la organismul responsabil cu mărcile comerciale, iar o persoană a făcut acest lucru înaintea companiei.

Pagina de pe Steam a The Day Before a fost ștearsă, iar Fntastic a oferit mai multe detalii pe rețelele de socializare.

Citește și: Un joc, care poate fi terminat în două ore, a debutat pe Steam la prețul de 1.950 de euro!

„Steam a blocat pagina jocului nostru la cererea unui individ, din cauza numelui The Day Before”, a scris compania.

Dezvoltatorul a mai spus că în ianuarie 2021, atunci când a anunțat jocul, numele era disponibil. După anunț, însă, cineva a preluat oficial drepturile asupra lui. Potrivit unor surse, persoana care a făcut acest lucru este din Coreea de Sud.

Din cauza acestei situații, lansarea în luna martie a jocului nu mai este posibilă și a fost amânată pentru 10 noiembrie. A fost amânată, de asemenea, lansarea unui video cu gameplay.

The Day Before a fost unul dintre cele mai așteptate jocuri de pe Steam, fiind salvat în wishlist de foarte mulți utilizatori.

Jocul ar fi beneficiat, cu siguranță, de pe urma faptului că acum rulează pe HBO serialul „The Last of Us”, tot cu temă zombi. Debutul show-ului a impulsionat vânzările jocurilor video din franciza cu același nume.

Citește și: Ciuperca parazită din „The Last of Us” este bazată pe una reală. Ce șanse sunt ca o pandemie similară să afecteze omenirea

Urmărește Go4Games.ro pe Google News