Path of Exile pentru PlayStation 4 a fost amânat

Autor: Cosmin Aionita | 30.11.2018
Path of Exile pentru PlayStation 4 a fost amânat

După ce au profitat de fiascoul provocat de Diablo Immortal, dezvăluind că alternativa lor Free-to-play Path of Exile va fi lansată şi pe PlayStation 4, cei de la studioul Grinding Gear revin asupra acestui anunţ. Astfel, deşi fusese promisă pentru luna decembrie a acestui an, lansarea versiunii pentru PlayStation 4 a jocului Path of Exile a fost amânată până în februarie 2019, producătorii realizând ca au subestimat timpul necesar pentru a finisa cum se cuvine şi această variantă a jocului.

De asemenea, Path of Exile se pregăteşte să primească următorul său update major, Betrayal (v3.5.0), lansarea acestuia fiind programată pentru 7 decembrie 2018. Studioul producător a confirmat deja că acest expansion va fi disponibil atât pentru versiunea de PC a jocului, cât şi pentru ediţiile de Xbox One şi PlayStation 4 (în momentul lansării acesteia).

Path of Exile este disponibil, în regim Free-to-play, pe PC şi Xbox One, o versiune pentru PlayStation 4 urmând să-şi facă apariţia în luna februarie 2019.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News