Sea of Thieves – cerinţe de sistem

Autor: Cosmin Aionita | 14.02.2018
Sea of Thieves - cerinţe de sistem

Studioul Rare a dezvăluit cerinţele de sistem necesare pentru a juca MMO-ul Sea of Thieves pe PC-urile echipate cu sisteme de operare Windows 10. Din fericire, se pare că echipa britanică a acordat o atenţie sporită acestei platforme, oferind optimizări şi opţiuni pentru a putea rula jocul în condiţii acceptabile chiar şi pe laptop-urile cu cipuri video intergrate. Cerinţele de sistem detaliate pot fi consultate în imaginea de mai jos (clic pe ea pentru a o expanda).

Sea of Thieves

Sea of Thieves este un joc de tip MMO în care participanţii au ocazia de a deveni piraţi. Aceştia se vor putea organiza în echipaje, vor putea naviga la bordul corăbiilor, vor putea lupta împotriva altora echipaje similare pentru supremaţia oceanelor şi comori de neimaginat. Un accent deosebit va fi pus pe lucrul în echipă, jocul fiind gândit în jurul conceptului de cooperare.

Sea of Thieves va oferi funcţionalitate completă cross-platform între versiunea pentru Xbox One a jocului şi ediţia pentru PC (Windows 10), fiiind inclus în programul Xbox Play Anywhere, cu o lansare simultană planificată atât pe consolele Xbox One, cât şi pe PC-urile echipate cu Windows 10.

Sea of Thieves va fi lansat pe 20 martie 2018, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10), şi va fi inclus în abonamentul Game Pass.

Sea of Thieves

Urmărește Go4Games.ro pe Google News