Producătorii controversatului The Day Before promit revenirea pe Steam și o sesiune beta pentru joc

Autor: Cosmin Aionita | 20.04.2023
Producătorii controversatului The Day Before promit revenirea pe Steam și o sesiune beta pentru joc
Foto: Fntastic

Continuă telenovela The Day Before, jocul studioului rusesc Fntastic care și-a pierdut numele, pagina de Steam și trailerele pe YouTube din cauza unei dispute pentru denumirea folosită. Din cauza pierderii drepturilor de folosire a titulaturii, revendicate de o companie sud-coreeană ce produce o aplicație de calendar cu același nume, producătorii s-au văzut nevoiți să amâne lansarea jocului până în luna noiembrie.

Din fericire pentru Fntastic, cele mai recente vești din partea companiei par să fie pozitive: prin intermediul canalului oficial de Discord al jocului, producătorii au confirmat că lansarea va avea loc pe 10 noiembrie 2023, fără vreo amânare suplimentară.

De asemenea, în perioada rămasă până la apariția pe piață, The Day Before va beneficia și de o sesiune de testare beta, ce le va oferi jucătorilor oportunitatea de a încerca jocul înainte de lansare. Feedback-ul strâns de la comunitate în urma acestui beta test va fi folosit pentru a îmbunătăți versiunea finală a jocului.

Încă nu a fost însă comunicată o eventuală perioadă în care acest beta test ar urma să aibă loc și nici dacă vom avea parte de o sesiune Open Beta, deschisă pentru toți doritorii, sau Closed Beta, cu accesul restricționat de anumite condiții.

Nu în ultimul rând, admin-ul responsabil cu canalul oficial de Discord s-a pronunțat și în privința revenirii jocului pe Steam: The Day Before ar trebui să fie din nou disponibil pe Steam în curând, iar echipa de la Fntastic lucrează în acest sens. Dacă ar fi să ne luăm după aceste declarații, pare doar o chestiune de timp până când dezvoltatorii vor redobândi drepturile asupra numelui The Day Before.

The Day Before ar urma sa fie lansat pe 10 noiembrie 2023, în versiuni pentru PC (Steam), PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Sursa: PC Gamer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News