LG a lansat laptopuri de gaming echipate cu procesoare Intel Core 11th Gen

Autor: Aurelian Mihai | 21.12.2021
LG a lansat laptopuri de gaming echipate cu procesoare Intel Core 11th Gen

LG pregătește actualizarea ofertei UltraGear de laptopuri pentru gaming, lansând noi modele construite în jurul platformei Intel Core 11th Gen, prevăzute cu ecrane suportând rate de refresh de până la 300Hz.

Primul reprezentant este 17G90Q, anunțat înaintea evenimentului oficial de lansare pregătit pentru ediția CES 2022, organizată în luna ianuarie.

Noul portabil va avea ca element central un ecran IPS cu diagonala de 17,3 inch, cu rezoluție WQXGA (2560 x 1600 pixeli), setat însă cu o rată de refresh de 300Hz, practic nemaiîntâlnită la această rezoluție, cu atât mai puțin pe un laptop de gaming. Ceva mai greu de crezut este însă timpul de răspuns specificat la doar 1ms, nivel dificil de atins chiar și pentru monitoare mai puțin pretențioase bazate pe tehnologie TN.

Configurația este centrată în jurul noii familii de procesoare Tiger Lake H de la Intel și acceleratoarele grafice NVIDIA RTX3080 Max-Q, ajutate cu tehnologie de răcire Vapor Chamber, acomodat într-o carcasă de numai 21,4 mm grosime. Lista dotărilor este completată cu sunet 3D DTS:X Ultra sound și suport pentru până la două dispozitive de stocare SSD.Tastatura este de tip full-size cu iluminare programabilă.

LG UltraGear 17G90Q cântărește 2,7 kg și vine echipat cu un acumulator de 93 Whr, suficient pentru utilizare confortabilă și ceva gaming, chiar și fără adaptorul AC concetat.

LG confirmă că va livra noul model UltraGear începând cu luna ianuarie, mai întâi în țara natală Coreea de Sud. Disponibilitatea pe plan global va fi comunicată abia după prezentarea oficială planificată în cadrul expoziției CES 2022.

Sursa: Go4it

CITEȘTE ȘI:

Veste bună: Livrările Analogue Pocket încep pe 13 decembrie

AQIRYS Doradus review: Un mouse de gaming ușor ca un fulg

Urmărește Go4Games.ro pe Google News