Militar, retrogradat după ce a întârziat la instrucție deoarece căuta o consolă PS5

Autor: Adrian Popa | 18.12.2020
Militar, retrogradat după ce a întârziat la instrucție deoarece căuta o consolă PS5
Foto: Shutterstock

Un militar al United States Space Force (USSF), noua forță americană însărcinată cu contracararea pericolelor venite din spațiu, a fost retrogradat după ce a întârziat la instrucție.

Tânărul a ajuns cu 30 de minute mai târziu, iar explicația lui a fost că a căutat în magazine o consolă PS5.

Militarul, care avea gradul de Senior Airman, a fost retrogradat la gradul de Airman 1st Class. Se pare că atunci când a primit un mesaj de la superiorul lui, în care era amenințat că va fi disciplinat, tânărul i-a răspuns: „Yolo, PS5 > scrisorile de disciplină”.

Nu se știe dacă militarul a reușit măcar să pună mâna pe o consolă PS5, care este foarte greu de obținut.

Oamenii fac lucruri ieșite din comun pentru a obține dispozitivul produs de Sony. O bandă de hoți îndrăzneți a reușit să fure console PS5 și alte electronice din camioane aflate în mișcare, pe autostrăzi din Marea Britanie.

Totodată, un speculant a câștigat 40.000 de dolari din vânzarea de console PS5 în mai puțin de o săptămână. Tânărul de 22 de ani a achiziționat 221 de unități, folosind o metodă testată înainte la achiziția de pantofi sport în ediție limitată.

Mai mult, un tată a avut nevoie de 13 ore și opt ecrane pentru a plasa comanda pentru o consolă PS5 pentru fiul lui, iar un tânăr de 20 de ani a stat 36 de ore în fața unui magazin GameStop din California pentru a fi sigur că prinde unul dintre cele două dispozitive aflate în stoc.

Sursa: Task & Purpose

 

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News