Amenințările pe care Samus Aran le va înfrunta în Metroid Dread

Autor: Cosmin Aionita | 07.09.2021
Amenințările pe care Samus Aran le va înfrunta în Metroid Dread
Foto: Nintendo

Nintendo a dezvăluit un nou trailer pentru Metroid Dread, primul titlu 2D al seriei cu o poveste nouă din ultimii 19 ani. Astfel, în secvențele de mai jos din Metroid Dread, puteți descoperi câteva dintre amenințările pe care eroina Samus Aran le va înfrunta pe parcursul acestei noi aventuri.

Metroid Dread este o continuare directă a jocului Metroid Fusion din 2002 și va oferi răspunsurile in legătură cu legatura dintre soarta vânătoarei de recompense Samus Aran și cea a creaturilor parazite Metroids, seria fiind începută pe vremea legendarei consolei NES (Nintendo Entertainment System).

În Dread, Samus va călători singură pe o planetă misterioasă, fiind vânată de o nouă amenințare: roboții E.M.M.I. În concordanță cu genul Metroidvenia din care face parte (și la numirea căruia a contribuit), și în noul Metroid Samus te vei putea întoarce în ariile deja explorate, pentru a progresa cu ajutorul abilităților noi, proaspăt dobândite.

Metroid Dread este dezvoltat de studioul MercurySteam (seria Castlevania: Lords of Shadow) și va fi lansat pe 8 octombrie 2021, în exclusivitate pentru Nintendo Switch.

Sursa: Nintendo UK YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News