Cave Story Plus, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 04.12.2020
Cave Story Plus, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 10 decembrie 2020, puteți revendica un nou astfel de joc gratuit: Cave Story+, de la Nicalis. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Realizat de Nicalis în colaborare cu Studio Pixel, Cave Story+ se laudă ca fiind unul dintre cele mai cunoscute jocuri indie lansate vreodată, cu o poveste originală, ce combină misterele cu gameplay-ul rapid, satisfăcător. Pasionații genului Metroidvenia vor avea de explorat o lume de joc masivă, unde vor putea sări, fugi, zbura și împușca inamici precum în titlurile clasice de pe consolele 8-bit și 16-bit.

Cave Story+ poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 10 decembrie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/cave-story-plus/home, și apoi selectând butonul marcat “Get”.

Săptămâna viitoare, un veritabil festin pentru iubitorii de RPG-uri

Epic Games își va continua inițiativa de a oferi jocuri gratuite și săptămâna viitoare cu o selecție de două jocuri de tip RPG: Pillars of Eternity – Definitive Edition și Tyranny – Gold Edition.

Până atunci însă, puteți revendica Cave Story+ drept joc gratuit până pe 10 decembrie 2020, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News