Cave Story Plus, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 04.12.2020
Cave Story Plus, joc gratuit oferit de Epic Games Store
Foto: Nicalis

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 10 decembrie 2020, puteți revendica un nou astfel de joc gratuit: Cave Story+, de la Nicalis. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Realizat de Nicalis în colaborare cu Studio Pixel, Cave Story+ se laudă ca fiind unul dintre cele mai cunoscute jocuri indie lansate vreodată, cu o poveste originală, ce combină misterele cu gameplay-ul rapid, satisfăcător. Pasionații genului Metroidvenia vor avea de explorat o lume de joc masivă, unde vor putea sări, fugi, zbura și împușca inamici precum în titlurile clasice de pe consolele 8-bit și 16-bit.

Cave Story+ poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 10 decembrie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/cave-story-plus/home, și apoi selectând butonul marcat “Get”.

Săptămâna viitoare, un veritabil festin pentru iubitorii de RPG-uri

Epic Games își va continua inițiativa de a oferi jocuri gratuite și săptămâna viitoare cu o selecție de două jocuri de tip RPG: Pillars of Eternity – Definitive Edition și Tyranny – Gold Edition.

Până atunci însă, puteți revendica Cave Story+ drept joc gratuit până pe 10 decembrie 2020, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News