F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, gratuit astăzi pe Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 27.12.2022
F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, gratuit astăzi pe Epic Games Store

Ca parte a campaniei ce oferă câte un joc gratuit în fiecare zi până la finalul anului, Epic Games Store vă pune astăzi la dispoziție, în mod gratuit, F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch pentru PC. Acesta mai poate fi revendicat doar în cursul zile de azi, 27 decembrie 2022, până la ora 18:00, urmând să fie înlocuit apoi cu un nou titlu gratuit. Odată revendicat, jocul va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch este un platformer ce combină explorarea și acțiunea după binecunoscuta formulă „Metroidvania”. Jocul este realizat de studioul TiGames din China. F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch beneficiază de o implementare ray traced completă, care include reflexii, iluminare globală și contextuală, capabile să îmbunătățească vizibil calitatea imaginii.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch poate fi descărcat fără niciun cost suplimentar, prin intermediul Epic Games Store, doar astăzi 27 decembrie 2022, până la ora 18:00, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/fist-forged-in-shadow-torch și apăsând butonul marcat “Get”.

De asemenea, până pe 5 ianuarie 2023, continuă și campania de reduceri de iarnă pe Epic Games Store, în cadrul căreia numeroase jocuri beneficiază de prețuri diminuate și cu 75%.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News