Ghosts ‘n Goblins Resurrection sosește pe console și PC. Când se lansează jocul

Autor: Cosmin Aionita | 26.04.2021
Ghosts 'n Goblins Resurrection sosește pe console și PC. Când se lansează jocul
Foto: Capcom

Odată cu reînvierea interesului publicului pentru jocurile ce pun accentul pe o dificultate sporită (vezi succesul seriei Dark Souls), Capcom a decis să scoată de la naftalină un nume ce a scris istorie în anii ’80, prin sălile de cabinete arcade. Este vorba despre Ghosts ‘n Goblins, seria fiind readusă în luma reflectoarelor grație noului Ghosts ‘n Goblins Resurrection, recent lansat pentru Nintendo Switch.

Ghosts ‘n Goblins Resurrection a fost bine primit pe consola celor de la Nintendo, Capcom intenționând acum să lanseze jocul și pentru celelalte platforme. Astfel, versiunile pentru PlayStation 4, Xbox One și PC vor fi disponibile începând cu 1 iunie 2021.

Platformer, monștri și magii

Precum ilustrul său predecesor, Ghosts ‘n Goblins Resurrection este un platformer bidimensional, în care jucătorii intră în pielea cavalerului Arthur, nevoit să străbată regatul demonilor (Demon Realm) și să înfrunte tot felul de inamici, precum zombies sau schelete vii. Pentru a face față nivelului sporit de dificultate, Arthur are la dispoziție nu mai puțin de opt tipuri de arme, precum o lance care poate fi aruncată către inamici sau un ciocan capabil să creeze o undă de șoc atunci când lovește pământul, precum și multiple abilități ce pot fi îmbunătățite pe parcursul jocului.

Jocul poate fi abordat și în mod multiplayer cooperativ, în doi jucători pe același PC sau pe aceeași consolă.

Ghosts ‘n Goblins Resurrection va fi lansat pe 1 iunie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4 (jucabilă și pe PS5), Xbox One (jucabilă și pe Xbox Series X|S) și PC. Jocul este deja disponibil pentru Nintendo Switch.

Ghosts Goblins Resurrection
Foto: Capcom

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News