Bloodborne – monştri şi boşi pentru toate gusturile

Autor: Cosmin Aionita | 23.02.2015
Bloodborne – monştri şi boşi pentru toate gusturile

Colegii de la IGN au oferit un montaj video din Bloodborne, RPG-ul produs de studiourile From Software şi Sony Studio Japan. Este vorba despre dezvăluirea câtorva dintre tipurile de monştri pe care jucătorii îi vor putea întâlni în acest joc, precum şi a unor boşi ce-şi vor face apariţia în Bloodborne.

Fanii înrăiţi vor recunoaşte imediat asemănările dintre Bloodborne şi celelalte titluri ale studioului From Software: Demon’s Souls (lansat în exclusivitate pentru PlayStation 3) şi seria Dark Souls (ale cărei titluri sunt disponibile pe PC, Xbox 360 şi PlayStation 3, iar în curând pe noile PlayStation 4 şi Xbox One). În plus, în Bloodborne, eroii vor putea purta şi folosi arme de foc pentru a-şi elimina inamicii.

Bloodborne va beneficia şi de Chalice Dungeons, niveluri subterane generate aleatoriu cu un grad imens de rejucabilitate. Aceste dungeon-uri vor diferi de la jucător la jucător, producătorii lăudându-se că doi eroi nu vor putea beneficia de aceeaşi configuraţie a dungeon-ului. Totuşi, având în vedere că atât monştrii întâlniţi, precum şi boşii şi dificultatea per ansamblu vor diferi de la un dungeon la altul, jucătorii îşi pot invita prietenii pentru a parcurge împreună aceste niveluri generate aleatoriu.

Bloodborne va fi lansat pe 25 martie 2015, exclusiv pentru PlayStation 4.

Bloodborne

Urmărește Go4Games.ro pe Google News