Bunătăți gratuite pentru fanii Cyberpunk 2077

Autor: Cosmin Aionita | 25.06.2020
Bunătăți gratuite pentru fanii Cyberpunk 2077

CD Projekt RED oferă, prin intermediul platformei GOG.com (Good Old Games), un pachet gratuit de “bunătăți” pentru fanii jocului Cyberpunk 2077. Îl veți putea descărca de pe GOG.com, în mod gratuit, accesând pagina principală a site-ului și făcând clic pe banner-ul reprodus în imaginea de mai jos. Acest pachet va fi disponibil gratuit doar până pe 4 iulie 2020.

Cyberpunk 2077 gratuit

În acest așa-zis Cyberpunk 2077 Goodies Collection veți regăsi artwork-uri unice și postere cu design-uri deosebite, ce-și vor face apariția și în jocul propriu-zis. În pachet mai găsiți și postere la rezoluție foarte mare, numai bune pentru a fi tipărite, fundaluri de desktop digitale, graffiti, precum și artwork-ul pentru ambalajul metalic de tip Steelbook în care va fi livrat jocul.

Nu în ultimul rând, în această colecție de “bunătăți” tematice au fost incluse și capturi de ecran din Cyberpunk 2077, dar și planurile detaliate ale armelor pe care urmează să le întâlniți în joc.

Cyberpunk 2077 Goodies Collection nu va fi disponibil gratuit prin intermediul Good Old Games decât până pe 4 iulie 2020.

În aceasta seara va fi difuzată “Night City Wire”, o prezentare digitală dedicată jocului Cyberpunk 2077

În această seară, de la ora 19:00, CD Projekt RED va difuza și prima ediție a “Night City Wire”, un eveniment digital dedicat jocului Cyberpunk 2077, pe care îl veți putea urmări în direct chiar aici, pe Go4games.

Producătorii promit că, pe parcursul celor aproximativ 25 de minute alocate acestei transmisii, vor prezenta un nou trailer pentru Cyberpunk 2077, un segment nou de gameplay din joc, precum și o discuție detaliată purtată alături de câțiva membri ai echipei dezvoltatoare.

Cyberpunk 2077 va fi lansat pe 19 noiembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Versiunile pentru Xbox One și PlayStation 4 vor putea fi jucate și pe consolele Xbox Series X, respectiv PlayStation 5.

Sursa: GOG.com, Cyberpunk 2077 Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News