Cyberpunk 2077 a fost amânat din nou. Care este noua dată de lansare a jocului

Autor: Cosmin Aionita | 19.06.2020
Cyberpunk 2077 a fost amânat din nou. Care este noua dată de lansare a jocului
Foto: CD Projekt RED

CD Projekt RED a anunțat, prin intermediul unui comunicat co-semnat de Marcin Iwinski, cofondator al studioului, și Adam Badowski, actual conducător al studioului, că foarte așteptatul Cyberpunk 2077 a fost, din nou, amânat.

Ghidându-se după principiul conform căruia un joc trebuie lansat doar atunci când a fost finalizat, studioul a luat astfel decizia de a muta data de lansare pentru Cyberpunk 2077 de pe 17 septembrie, așa cum fusese promisă inițial, până pe 19 noiembrie 2020.

Conform producătorilor, studioul a finalizat implementarea tuturor elementelor din Cyberpunk 2077: quest-urile, secvențele cinematice, skill-urile, echipamentele, toate sunt acum în joc și funcționează. Însă, având în vedere că avem de-a face cu un RPG complex, cu o multitudine de subsisteme interconectate, producătorii au nevoie de mai mult timp pentru a testa ca totul să funcționeaze corect, pentru a elimina bug-urile și echilibra gameplay-ul.

Mai multe detalii despre Cyberpunk 2077 vor fi communicate în cadrul evenimentului digital “Night City Wire” dedicat jocului, pe care îl veți putea urmări pe 25 iunie 2020, chiar aici, pe Go4games.

Producătorii se concentrează pe edițiile next-gen ale jocului?

Zvonurile vorbesc despre faptul că CD Projekt RED ar întâmpina probleme în privința optimizării jocului Cyberpunk 2077 pentru consolele actuale PlayStation 4 și Xbox One, existând posibilitatea ca această amânare să rezulte și într-o lansare directă pe platformele de nouă generație PlayStation 5 și Xbox Series X.

De altfel, CD Projekt are o relație bună cu Microsoft, anunțând colaboarea cu actorul Keanu Reeves chiar pe scena conferinței de presă Xbox de la E3 2019. De asemenea, atât polonezii, cât și Microsoft, au confirmat că Cyberpunk 2077 va oferi suport pentru tehnologia Xbox Smarty Delivery, prin intermediul căreia o singură achiziție a jocului (digitală sau fizică) va fi suficientă pentru a-l putea juca atât pe vechile Xbox One, cât și pe noul Xbox Series X.

Și, având în vedere noua dată de apariție, este posibil să primim Cyberpunk 2077 drept titlu de lansare pentru consola Xbox Series X, așteptată pe piață, la rândul său, în aceeași perioadă a acestui an.

După ce a fost din nou amânat, Cyberpunk 2077 va sosi pe 19 noiembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC și, cel mai probabil, Xbox Series X și PlayStation 5.

Sursa: Cyberpunk 2077 Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News
Comentarii
  • Danyel27 spune:

    Astia au schimbat data de lansare aproape la cateva zile distanta cand amazon Franta au scapat data de lansare pe 20 noiembrie, acum si CD Projekt au mutat data de lansare pe 19 noiembrie Al jocului CYBERPUNK 2077, nui o coincidenta prea mare ?