Cris Tales, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 25.02.2022
Cris Tales, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 3 martie 2022, puteți revendica un nou joc gratuit: Cris Tales. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Cris Tales este un JRPG clasic produs de un dezvoltator independent, ce oferă elementele tradiționale ale acestui gen, precum posibilitatea de a-ți recruta o echipă de eroi cu diferite specializări, lupte desfășurate pe ture, dar și noutăți, precum posibilitatea de a acționa simultan pe trei planuri (trecute, prezent și viitor). Jocul promite și grafică detaliată desenată de mână, precum și peste 20 de ore de gameplay.

Cris Tales poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 3 martie 2022, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/cris-tales și apăsând butonul marcat “Get”.

Surpriză pentru jucătorii de Dauntless

Săptămâna viitoare, cei de la Epic Games se pregătesc să ofere în mod gratuit pachetul de conținut Epic Slayer Kit pentru jocul Dauntless.

Până atunci însă, puteți revendica Cris Tales drept joc gratuit până pe 3 martie 2022, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store