Live a Live, fostul RPG exclusiv pentru Nintendo Switch, va fi lansat pe PlayStation și PC

Autor: Cosmin Aionita | 31.03.2023
Live a Live, fostul RPG exclusiv pentru Nintendo Switch, va fi lansat pe PlayStation și PC
Foto: Square Enix

Square Enix a anunțat că Live a Live, remake-ul JRPG-ului din 1994 (disponibil până acum numai pentru Nintendo Switch), va fi lansat pe PlayStation 5, PlayStation 4 și PC, prin Steam, pe 27 aprilie 2023.

Produs de Team Asano (Octopath Traveler, Braveley Default II și Triangle Strategy), Live a Live s-a făcut remarcat prin capitolele sale complet diferite, ce se desfășoară în diferite epoci ale istoriei omenirii, cu protagoniști diferiți. Gameplay-ul variază între segmente de explorare, dialoguri cu celelalte personaje și lupte desfășurate pe ture, pe câmpuri de bătălie delimitate de o grila vizibilă, totul redat într-un stil numit de producători HD-2D, ce combină elementele pixel art cu grafica modernă.

Demo gratuit și prețuri reduse

Mai mult, o versiune demo gratuită este disponibila acum pentru PC, prin Steam, și consolele PlayStation, prin PlayStation Store. Acest demo oferă acces la porțiunile introductive ale trei dintre cele opt povești din joc: The Wild Est, Twilight of Edo Japan și The Distant Future. Progresul realizat în acest demo va fi păstrat și în versiunea completă a jocului, dacă utilizatorul alege să o achiziționeze.

Live a Live va fi disponibil, în format digital, pentru PlayStation 5, PlayStation 4 și PC (via Steam) începând cu 27 aprilie 2023. Precomenzile sunt disponibile acum prin intermediul PlayStation Store și Steam.

Abonații PlayStation Plus beneficiază de o reducere de preț de 20% (191,20 lei) dacă achiziționează Live a Live până în ziua lansării, iar cei care cumpără versiunea de PS4 o vor primi gratuit și pe cea pentru PS5 (și viceversa). Utilizatorii de Steam beneficiază de un preț special de 39,99€, redus cu 20%, dacă achiziționează jocul până pe 11 mai 2023.

Sursa: Square Enix

Urmărește Go4Games.ro pe Google News