Monster Hunter Rise renunță la exclusivitate. Pe ce platforme noi se lansează jocul

Autor: Cosmin Aionita | 05.12.2022
Monster Hunter Rise renunță la exclusivitate. Pe ce platforme noi se lansează jocul
Foto: Capcom

Monster Hunter Rise, action RPG-ul disponibil până acum doar pe Nintendo Switch și PC (Steam), este pe cale să fie lansat și pe alte platforme, precum Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 și PlayStation 4. Aceste noi variante vor fi lansate pe 20 ianuarie 2023, precomenzile fiind disponibile chiar acum. Mai mult, tot atunci, MH Rise va putea fi jucat și prin intermediul abonamentului Game Pass pentru consolele Xbox și PC.

Astfel, experiența de joc tipică seriei Monster Hunter va putea fi încercată și în rezoluție 4K, la un framerate de 60 de cadre pe secundă, pe consolele PlayStation 5 și Xbox Series X. De asemenea, versiunile next-gen ale jocului vor beneficia de redare 3D a sunetului, atât pe PS5, cât și pe Xbox Series X|S. Versiunea pentru PlayStation 5 va oferi suport și pentru feedback-ul haptic caracteristic controllerelor DualSense.

De asemenea, expansion-ul Monster Hunter Rise: Sunbreak, deja disponibil pentru versiunile existente ale jocului (Nintendo Switch și PC), va fi lansat și pentru edițiile de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 și PlayStation 4 în primăvara anului 2023.

Monster Hunter Rise va fi lansat pe 20 ianuarie 2023, în versiuni pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 și PlayStation 4. Jocul este deja disponibil pentru Nintendo Switch și PC (Steam).

Sursa: Capcom

Urmărește Go4Games.ro pe Google News