Mortal Shell, gratuit astăzi pe Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 29.12.2022
Mortal Shell, gratuit astăzi pe Epic Games Store

Ca parte a campaniei ce oferă câte un joc gratuit în fiecare zi până la finalul anului, Epic Games Store vă pune astăzi la dispoziție, în mod gratuit, Mortal Shell pentru PC. Acesta mai poate fi revendicat doar în cursul zile de azi, 29 decembrie 2022, până la ora 18:00, urmând să fie înlocuit apoi cu un nou titlu gratuit. Odată revendicat, jocul va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Mortal Shell promite o abordare ușor diferită a genului consacrat de seria Dark Souls, jucătorii având posibilitatea de a poseda aceste “Mortal Shells”, corpuri ale inamicilor deja doborâți, fiecare cu propriile abilități, skill-uri și upgrade-uri pentru arme. Campania din Mortal Shell este neliniară, jucătorii având libertatea de a alege ordinea în care vor explora locațiile variate din joc, precum mlaștini, o catedrală imensă construită din obsidian sau o criptă înghețată, plasată în interiorul unui munte.

Mortal Shell poate fi descărcat fără niciun cost suplimentar, prin intermediul Epic Games Store, doar astăzi 29 decembrie 2022, până la ora 18:00, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/mortal-shell și apăsând butonul marcat “Get”.

De asemenea, până pe 5 ianuarie 2023, continuă și campania de reduceri de iarnă pe Epic Games Store, în cadrul căreia numeroase jocuri beneficiază de prețuri diminuate și cu 75%.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News