Rune: Ragnarok devine Rune 2 şi va fi lansat exclusiv prin Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 23.05.2019
Rune: Ragnarok devine Rune 2 şi va fi lansat exclusiv prin Epic Games Store

Human Head Studios revine cu un update masiv referitor la jocul pe care îl cunoşteam, până acum, sub denumirea de Rune: Ragnarok. Ei bine, titlul oficial a fost modificat, jocul urmând să poarte numele Rune II, încă un incidiu conform căruia producătorii îl consideră un adevărat sequel pentru originalul Rune (lansat în 2000). De altfel, la fel ca în cazul predecesorului său, şi Rune II este construit tot pe tehnologia Unreal Engine (ajunsă, ce-i drept, la generaţia a patra), lansarea jocului fiind programată pentru vara acestui an.

Rune II se întoarce în universul de inspiraţie nordică în care zeii, bestiile şi oamenii se confruntă, încercând să supravieţuiască. Jucătorii îşi vor putea crea propriile personaje, de sex masculin sau feminin, alături de care vor încerca să oprească Ragnarok-ul, apocalipsa în viziunea nordică. Acestea vor putea jura credinţă unuia dintre zeii mitologiei nordice, căpătând astfel abilităţi speciale, vitale în lupta împotriva lui Loki.

Întreaga lume a Midgard-ului va putea fi explorată în regim open world, fie în mod single player, fie alături de alţi jucători, unde veţi avea de înfruntat inamici precum bandiţii, canibalii, dwarfii, gigantii Surt sau morţii vii Draugr. Pentru a face faţă, jucătorii trebuie să-şi făurească propriile arme şi echipamente sau să folosească armamentul magic recuperat de la oponenţii doborâţi, să dobândească artefacte legendare, care le vor conferi puteri demne de zei şi le vor deschide calea către ascunzătoarea lui Loki, şi chiar să-şi construiască propria corabie de viking.

De această dată însă, Loki a găsit o cale de a manipula scurgerea timpului, eventuala sa moarte rezultând în resetarea lumii de joc, un nou Ragnarok fiind astfel pornit: fiecare astfel de eră va aduce noi provocări, precum instalarea nopţii veşnice, invazia uriaşilor, îngheţarea completă a tărâmului şi multe altele.

Rune II se află în faza finală a procesului de producţie şi va fi lansat, în vara lui 2019, pentru PC prin intermediul serviciului Epic Games Store.

Rune 2Rune 2

Rune 2Rune 2

Rune 2Rune 2

Rune 2Rune 2

Rune 2Rune 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News