După amânare, Starfield are o nouă dată de lansare. Când vom putea juca noul RPG de la Bethesda

Autor: Cosmin Aionita | 09.03.2023
După amânare, Starfield are o nouă dată de lansare. Când vom putea juca noul RPG de la Bethesda
Foto: Bethesda

Anunțat inițial pentru toamna anului trecut și apoi „împins” către 2023, Starfield, noua creație a studiourilor Bethesda, a primit în sfârșit o nouă dată de lansare. Astfel, Starfield urmează să fie disponibil începând cu 6 septembrie 2023, în ediții pentru consolele Xbox Series X|S, precum și pentru PC.

Anunțul a fost însoțit de un nou trailer, pe care îl puteți admira mai sus, precum și de promisiunea unui întreg show Starfield Direct, ce va fi difuzat pe 11 iunie 2023.

Un nou RPG SF de la studioul responsabil pentru Skyrim și Fallout 3

Starfield își propune să ofere jucătorilor un nou mediu de explorat: spațiul cosmic. Acțiunea va începe în anul 2330, atunci când personajul principal se va alătura grupării Constellation, ultima organizație a exploratorilor spațiali aflați în căutare de artefacte rare prin galaxie.

Veți putea descoperi și explora planete noi, veți putea construi avanposturi, veți putea iniția cercetări și exploata resursele acestor lumi noi. Mai apoi, acestea vor putea fi investite în upgrade-uri pentru echipament sau pentru modificarea propriului arsenal, vitale pentru a face față amenințărilor pe care, în mod sigur, le veți întâlni.

Veți avea la dispoziție o navă spațială unică, pe care o veți putea personaliza în detaliu, îi veți putea aplica upgrade-uri și o veți putea pilota prin galaxie, inclusiv în cadrul unor secvențe de luptă ce se vor desfășura în timp real. Producătorii promit o experiență vastă pentru Starfield, cu peste 1000 de planete ce vor putea fi vizitate și o distribuție pestriță de personaje cu care veți putea interacționa.

Starfield va fi lansat pe 6 septembrie 2023, în versiuni pentru consolele Xbox Series X|S și pentru PC. Jocul va fi inclus în abonamentele Game Pass dedicate ambelor platforme.

Sursa: Bethesda.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News