The Witcher III va fi lansat pentru PlayStation 5 și Xbox Series X!

Autor: Cosmin Aionita | 07.09.2020
The Witcher III va fi lansat pentru PlayStation 5 și Xbox Series X!
Foto: CD Projekt RED

CD Projekt RED au făcut un nou anunț spectaculos: The Witcher III: Wild Hunt, cel mai apreciat RPG al anului 2015, va beneficia de o nouă ediție special dezvoltată pentru noile console PlayStation 5, Xbox Series X, dar și pentru PC-urile moderne.

Noua ediție a jocului The Witcher III va profita de dotările hardware ale consolelor de generație viitoare și ale PC-urile actuale, urmând să ofere o serie de îmbunătățiri vizuale și tehnologice, printre care timpi de încărcare mult mai rapizi și efecte grafice bazate pe ray tracing.

Toate aceste îmbunătățiri vor fi aplicate atât jocului de bază The Witcher III: Wild Hunt, cât și celor două expansion pack-uri Hearts of Stone și Blood and Wine, dar și restului de conținut suplimentar disponibil pentru acest titlu.

Practic, noua ediție de The Witcher III pentru PlayStation 5, Xbox Series X și PC va include absolut tot conținutul dezvoltat de CD Projekt RED pentru acest joc.

Noua ediție modernizată a jocului The Witcher III: Wild Hunt va fi disponibilă sub forma unui produs de sine stătător pentru PlayStation 5, Xbox Series X sau PC sau drept update gratuit pentru cei care dețin deja ediția originală a jocului pentru PlayStation 4, Xbox One, respectiv PC.

Nu a fost comunicată încă o dată exactă la care noua ediție The Witcher III urmează să-și facă apariția.

Și Cyberpunk 2077 va beneficia de ray tracing

Noua ediție de The Witcher III nu va fi singurul joc de la CD Projekt RED ce va beneficia de suport pentru ray tracing: Cyberpunk 2077 va incorpora efectele bazate Ray Tracing în versiunea sa pentru PC, așteptată în toamna acestui an.

Mai mult, acest suport pentru ray tracing va fi extins, pornind de la propagarea luminii în mod realist (Ray-Traced Diffuse Illumination), trecând prin reflexiile bazate pe ray tracing și efectul de ambient occlusion realizat prin intermediul acestor tehnici și ajungând pănă la umbrele redate cu ajutorul efectelor bazate pe ray tracing. De asemenea, Cyberpunk 2077 va oferi suport și pentru versiunea 2.0 a tehnologiei DLSS de la NVIDIA.

Cyberpunk 2077 va fi lansat pe 19 noiembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

Sursa: TheWitcher.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News