The Witcher 3: Wild Hunt – iată cum arată versiunea pentru PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 07.05.2015
The Witcher 3: Wild Hunt – iată cum arată versiunea pentru PlayStation 4

CD Projekt n-a facut un secret din dorinţa studioului de a transforma The Witcher 3: Wild Hunt într-un adevărat tur de forţă în ceea ce priveşte grafica noului RPG. Probabil din acest motiv polonezii s-au limitat la a prezenta doar secvenţe capturate din versiunea pentru PC a jocului, folosind setări de calitate avansate.

Şi totuşi, cu mai puţin de două săptămâni rămase până la lansarea lui The Witcher 3, apare întrebarea referitoare la cum se prezintă versiunile pentru console, numeroşi utilizatori fiind interesaţi de aceste ediţii ale jocului. Într-un final, prin intermediul celor de la PlayStation Polonia, CD Projekt RED a ales să prezinte, în premieră, secvenţe de gameplay din versiunea pentru PlayStation 4 a jocului. Le puteţi urmări în continuare.

De asemenea, cei de la PlayStation Access au realizat un material similar, acompaniat de câteva informaţii noi despre joc (utilizatorii de console vor primi un scurt rezumat al jocurilor precedente din serie pentru a înţelege mai bine punctul din care va porni povestea din The Witcher 3: Wild Hunt), însă calitatea video lasă de dorit.

Singurele informaţii confirmate în mod oficial până acum legate de versiunile pentru console ale jocului erau că The Witcher 3: Wild Hunt rulează la următoarele rezoluţii: FullHD 1080p (1920×1080) pe PlayStation 4 şi 900p (1600×900) pe Xbox One. Versiunea de PlayStation 4 a jocului foloseşte de un nivel al detaliilor apropiat de ceea ce oferă preset-ul “High” al ediţiei pentru PC, iar aceasta din urmă beneficiază şi un preset “Ultra”, pe care vor fi activate bonusuri grafice precum tessellation sau efectele NVIDIA HairWorks. Ambele versiuni pentru console rulează la 30 de cadre pe secundă, în timp ce versiunea de PC atinge 60 FPS, dacă hardware-ul o permite.

The Witcher 3: Wild Hunt va fi lansat pe 19 mai 2015, pentru PC, Xbox One şi PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News