VIDEO: Diablo IV – Launch Live Action Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 29.05.2023
VIDEO: Diablo IV – Launch Live Action Trailer
Foto: Blizzard Entertainment

În timp ce alte companii se mulțumesc cu câte un trailer final, care să preceadă lansarea fiecărui joc important, Blizzard Entertainment tocmai a lansat cel de-al treilea “Launch Trailer” pentru Diablo IV. În timp ce primul era compus din secvențe de gameplay, iar al doilea era dedicat poveștii din joc, cel de-al treilea trailer final pentru Diablo IV este unul de tip “live action”, adică realizat cu aportul actorilor reali.

Blizzard își propune să combine gameplay-ul action RPG caracteristic seriei Diablo cu conceptele unui MMORPG, noul joc necesitând o conexiune permanentă la Internet pentru a funcționa corespunzător. Jucătorii vor putea alege dintre cinci clase de eroi – barbar, vrăjitoare, druid, rogue și necromancer – pe care le vor putea personaliza în detaliu.

Producătorii fac eforturi pentru ca jocul să beneficieze de progres comun și posibilitatea de fi jucat cross-play, de toți utilizatorii împreună, indiferent de platformele pe care aceștia aleg să le folosească. Vor exista și microtranzacții cu elemente cosmetice.

Diablo IV va fi lansat pe 6 iunie 2023, în ediții pentru PC (Windows), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 și PlayStation 4.

Sursa: Diablo YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News