VIDEO: Diablo IV – Story Launch Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 23.05.2023
VIDEO: Diablo IV – Story Launch Trailer
Foto: Blizzard Entertainment

După ce am primit un “trailer final” axat pe gameplay, Blizzard Entertainment oferă un al doilea Launch Trailer pentru Diablo IV, de această dată realizat pe baza firului epic ce stă în spatele acestui nou joc. Mai multe detalii despre povestea din Diablo IV, concentrată în jurul conflictului dintre demonul Lilith și îngerul Inarius, sunt disponibile aici.

În Diablo IV, Blizzard își propune să combine gameplay-ul action RPG a titlurilor precedente din serie cu conceptele unui MMORPG, noul joc necesitând o conexiune permanentă la Internet pentru a funcționa corespunzător. Jucătorii vor putea alege dintre cinci clase de eroi – barbar, vrăjitoare, druid, rogue și necromancer – pe care le vor putea personaliza în detaliu.

Producătorii fac eforturi pentru ca jocul să beneficieze de progres comun și posibilitatea de fi jucat cross-play, de toți utilizatorii împreună, indiferent de platformele pe care aceștia aleg să le folosească. Vor exista și microtranzacții cu elemente cosmetice.

Diablo IV va fi lansat pe 6 iunie 2023, în ediții pentru PC (Windows), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 și PlayStation 4.

Sursa: Diablo YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News