Saltea pentru gameri, lansată pe piață în Japonia. Ce are special?

Autor: Adrian Popa | 28.09.2021
Saltea pentru gameri, lansată pe piață în Japonia. Ce are special?

O saltea pentru gameri a fost lansată pe piață de compania Bauhutte din Japonia.

Firma a mai prezentat în trecut accesorii inedite pentru pasionații de jocuri video, printre care un pat și îmbrăcăminte comodă.

Salteaua promite un somn odihnitor după o zi solicitantă de gaming. Producătorul susține că produsul poate fi folosit și în loc de scaun în timp ce utilizatorul se joacă. Mai precis, tragi biroul lângă o parte a patului și nu mai ai nevoie de un scaun Secretlab sau DXRacer. Nu că alte saltele nu ar putea face asta…

Compania care produce salteaua pentru Bauhutte este Nishikawa. Aceasta are o tradiție de 455 de ani în domeniu, așa că produsul ar trebui să fie unul de calitate.

Salteaua este disponibilă în trei mărimi: single, semi-double și double. Prețurile variază între 28.500 yeni (aprox. 256 de dolari) și 43.500 yeni (391 de dolari). Husa poate fi dată jos și spălată, iar salteaua poate fi făcută sul pentru a fi transportată sau depozitată mai ușor.

Pasionații de jocuri video din Japonia nu par foarte impresionați de noul produs. „Asta nu are cu nimic de a face cu gamingul”, a scris un utilizator al platformei 2ch. „Ca să fie un produs de gaming ar trebui să fie iluminată”, a glumit un alt internaut.

Sursa: Kotaku

CITEȘTE ȘI:

IKEA aduce în România mobilierul pentru gameri dezvoltat împreună cu ROG

VIDEO: Un joc de PS5 a devenit viral deoarece scenele sunt greu de deosebit de realitate

Urmărește Go4Games.ro pe Google News