SBF, fostul CEO al FTX, reținut. Ce titlu a jucat înainte să-l „salte” poliția

Autor: Adrian Popa | 13.12.2022
SBF, fostul CEO al FTX, reținut. Ce titlu a jucat înainte să-l „salte” poliția
Foto: Profimedia Images

Sam Bankman-Fried (SBF), co-fondator și fost CEO al companiei cripto falimentare FTX, a fost reținut în Bahamas la cererea autorităților americane.

Cu doar câteva ore înainte să ajungă în custodia poliției, SBF s-a jucat Storybook Brawl în timp ce acorda un interviu celor de la platforma Unusual Whales, specializată pe opțiuni.

El nu credea, la momentul respectiv, că va fi reținut. Mai mult, Bankman-Fried a anunțat că nu va merge în Congresul american pentru a fi audiat pe motiv că era „destul de suprarezervat”.

Deoarece în fundal se tot auzeau click-uri și apăsări de taste, cei de la Unusual Whales l-au întrebat pe SBF dacă nu cumva se joacă. El a recunoscut că făcea acest lucru.

Citește și: Unul dintre cele mai apreciate jocuri de pe Steam este despre privitul de rațe pentru baie

Storybook Brawl este un joc video, dezvoltat de Good Luck Games, achiziționat de FTX în martie 2022. Bankman-Fried a spus despre acest titlu că îi „curăță mintea”.

US Securities and Exchange Commission (SEC), arbitrul pieței financiare din SUA, a anunțat că va depune plângere oficială pe numele lui SBF pentru încălcarea legislației din domeniu.

Prăbușirea FTX a avut un impact destul de mare și în industria jocurilor video. Organizația a investit masiv pe piață, mai ales prin intermediul brațului său FTX Ventures.

O poveste despre fostul antreprenor a făcut înconjurul lumii. El ar fi jucat League of Legends în timp ce încerca să convingă un mare investitor, Sequoia Capital, să parieze pe FTX. În ciuda acestei pasiuni aparent mari pentru titlul dezvoltat de Riot Games, SBF este un jucător de LoL mediocru, potrivit unor surse ale Financial Times.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook sau pe canalul oficial de Telegram.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News