Șeful de 29 de ani al Secretlab a cheltuit 38 de milioane de dolari într-o săptămână

Autor: Adrian Popa | 02.07.2021
Șeful de 29 de ani al Secretlab a cheltuit 38 de milioane de dolari într-o săptămână
Foto: Instagram/ianaang

Ian Ang, co-fondator și CEO al producătorului de mobilier de gaming Secretlab, a cheltuit 38 de milioane de dolari într-o săptămână.

Tânărul de 29 de ani din Singapore a plătit aproape 27 de milioane de dolari pe o proprietate din zona exclusivistă Caldecott Hill. Ang a mai cumpărat un penthouse, în valoare de aproximativ 11 milioane de dolari, în apropiere de Grădinile Botanice din Singapore, o zonă protejată de UNESCO.

Firma Secretlab a fost fondată în 2014 de către doi foști gameri profesioniști, Ian Ang și Alaric Choo, cu cei 37.000 de dolari economisiți. Produsele acesteia, în special scaunele de gaming, sunt foarte apreciate.

Ang deține 70% din companie, Choo are 25%, iar o participație de 5% este deținută de compania de investiții Heliconia Capital Management.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ian Alexander Ang (@ianaang)

Primul produs, scaunul Secretlab Throne V1, a fost lansat în 2015. Au urmat modelele Throne V2 și Omega. În 2020, Secretlab a depășit pragul de un milion de scaune vândute.

Recent, compania a lansat un birou inovativ pentru gameri, care ascunde cablurile folosind magneți. MAGNUS Metal Desk costă 450 de dolari.

Sursa: Singapore Tatler

CITEȘTE ȘI:

Cum arată mobila accesibilă pentru gameri lansată de IKEA

Un stat european a refuzat să recunoască esporturile ca sporturi. O mare competiție de Dota 2, afectată

Doi miliardari faimoși care și-au început cariera ca dezvoltatori de jocuri video

Urmărește Go4Games.ro pe Google News