Set de periferice de gaming, disponibil la ofertă la Kaufland

Autor: Alex Manole | 28.12.2021
Set de periferice de gaming, disponibil la ofertă la Kaufland

Lanțul de supermarketuri Kaufland are în ofertă, în această perioadă, un set de periferice de gaming, marca Havit.

În pachet (Gamenote KB501CM), care costă 100 de lei, sunt incluse o tastatură, o pereche de căști și un mouse. Toate dispozitivele sunt modele cu fir.

Mouse-ul are șase butoane și dispune de patru trepte pentru reglarea rezoluției, nivelul maxim fiind 2.400 DPI. Celelalte niveluri disponibile sunt: 800, 1.200, 1.600 DPI. Dispozitivul are cablu cu lungime de 1,5 metri și sistem de iluminare RGB. Producătorul susține că butoanele principale rezistă la 3 milioane de click-uri.

Tastatura dispune de tehnologie anti-ghosting și are suport pentru podurile palmelor. Dispozitivul include butoane multimedia și sistem de iluminare. Tastele rezistă la 5 milioane de apăsări, iar cablul are o lungime de 1,5 metri. Mai mult, tastatura are dimensiunile 493 x 202 x 40 mm și include 115 taste.

Căștile incluse în kitul de gaming disponibil la Kaufland au microfon, difuzoare de 40 mm și cablu cu lungime de 1,8 metri. Conectarea la dispozitive se face prin intermediul jack-ului audio universal de 3,5 mm.

În cutie este inclus și un mousepad, acoperit cu material textil și cu bază de cauciuc, cu dimensiunile 250 x 210 x 2 mm.

Prețul setului este unul bun. Kit-ul costă, la eMAG, 134 de lei.

Foto: Havit

CITEȘTE ȘI:

Cinci dispozitive de gaming neobișnuite sau ciudate lansate în 2021

AQIRYS Doradus review: Un mouse de gaming ușor ca un fulg

IKEA aduce în România mobilierul pentru gameri dezvoltat împreună cu ROG

Urmărește Go4Games.ro pe Google News