Avalanşă de gameplay din Borderlands 3

Autor: Cosmin Aionita | 15.08.2019
Avalanşă de gameplay din Borderlands 3

În urma unui eveniment de preview susţinut pentru Borderlands 3, şi-au făcut apariţia online o sumedenie de secvenţe de gameplay din jocul dezvoltat de Gearbox Software în colaborare cu 2K Games, acestea fiind grupate în clipurile de mai jos. Nu în ultimul rând, a fost lansat şi un nou trailer oficial pentru Borderlands 3, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Borderlands 3 îşi propune să menţină vii tradiţiile seriei (vândută în nu mai puţin de 41 de milioane de exemplare până în acest moment), cu o poveste dinamică şi amuzantă, personaje “colorate”, inamici şi boşi de proporţii epice, precum şi un arsenal format din “miliarde de arme”. De această dată, jucătorii vor avea de ales dintre patru Vault Hunters noi, fiecare cu skill-urile, abilităţile şi posibilităţile sale de personalizare. Fie single player, fie alături de prieteni în modul co-op, aceştia vor fi nevoiţi să înfrunte legiuni de inamici pentru a-şi atinge obiectivul: eliminarea maleficilor gemeni Calypso.

Borderlands 3 va fi lansat pe 13 septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin Epic Games Store).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News