Borderlands 2 va beneficia de o versiune VR, aşteptată în iarnă

Autor: Cosmin Aionita | 10.10.2018
Borderlands 2 va beneficia de o versiune VR, aşteptată în iarnă

Gearbox Software a dezvăluit Borderlands 2 VR, o ediţie a jocului special adaptată pentru kit-ul de realitate virtuală PlayStation VR al celor de la Sony. Dezvoltat chiar de către studiourile Gearbox, Borderlands 2 VR va aduce întreaga experienţă de shooting şi looting din jocul iniţial, abordabilă din perspectiva celor patru clase de personaje Siren, Commando, Gunzerker şi Assassin, fiecare cu propriile stiluri de luptă şi abilităţi.

În plus, ediţia VR a Borderlands 2 va inlcude şi o serie de noutăţi, precum posibilitatea de a încetini trecerea timpului în anumite situaţii, abilitate numită pompos Bad Ass Mega Fun Time de către producători. În privinţa deplasării prin mediul de joc, jucătorii de Borderlands 2 VR vor avea la dispoziţie ambele scheme de control specifice titlurilor VR: fie teleportarea din loc în loc, fie mişcarea liberă în spaţiu, jocul adaptându-se astfel preferinţelor fiecăruia.

De asemenea, vehiculele din joc vor fi conduse în mod first person, acceleraţia, frâna şi virajele urmând a fi controlate prin intermediul stick-urilor analogice de pe controllere, în timp ce locul înspre care ţintesc armele montate pe vehicul va putea fi stabilit cu ajutorul mişcărilor headset-ului VR propriu-zis.

Spre deosebire însă de ediţia non-VR a jocului, Boderlands 2 VR nu va include o componentă multiplayer, această versiune fiind concepută pentru a fi abordată doar în mod single player.

Borderlands 2 VR urmează să fie lansat pe 14 decembrie 2018, în exclusivitate pentru PlayStation VR (PS4).

Borderlands 2 VR

Borderlands 2 VRBorderlands 2 VR

Borderlands 2 VRBorderlands 2 VR

Urmărește Go4Games.ro pe Google News